Bilde av Hotel Esplanade
Bilde av Hotel Esplanade
Bilde av Hotel Esplanade
Bilde av Hotel Esplanade
Bilde av Hotel Esplanade

Adresse: A-4810 Gmunden, Kursaalgasse 5, Østerrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.esplanade.at

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Hotel Esplanade? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


La øynene feie roligt fra alle synspunkter på hotellet langs innsjøen. Du vil gjøre mange flotte funn: den naturskjønne skjønnheten i regionen, den krystallklare innsjøen Traunsee og de imponerende fjellene, de fantastiske slottene, den tradisjonelle båttur på Traunsee og gamlebyen Gmunden med sin sørlige stil. De bidrar alle til en helt spesiell atmosfære og gir et innblikk i den tradisjonelle Salzkammergutens århundrer gamle historie. Nyt denne helt spesielle atmosfæren som gjør ferien din variert, gjør forretningsmøtet ditt vellykket og begge helt avslappet.

Hotel Esplanade har en sentral beliggenhet: rett ved bredden av innsjøen Traun og likevel midt i den fortryllende keramiske byen Gmunden. Panorama-restauranten med panoramautsikt kan nås direkte fra esplanaden med panoramisk heis.

Om morgenen starter dagen med en rikholdig frokostbuffé. Til lunsj eller middag kan du unne deg regionale delikatesser i panoramabaren - i godt vær, spesielt på terrassen med fantastisk panoramautsikt. Og de ulike restaurantene, kaffehusene og trendy barer i umiddelbar nærhet vil gjøre oppholdet ditt hyggelig og variert.

La øynene dine vandre over innsjøen fra alle synspunkter på hotellet. Du vil gjøre mange flotte funn: den naturskjønne skjønnheten i regionen, den krystallklare innsjøen Traunsee og de imponerende fjellene, de praktfulle slottene og gamlebyen Gmunden med sin sørlige stil og det tradisjonelle Traunsee-cruise. De bidrar alle til en helt spesiell atmosfære og gir et innblikk i den tradisjonelle Salzkammergutens århundrer gamle historie. Nyt disse fantastiske utsikten som vil gjøre ferien din variert, gjør forretningsmøtet ditt vellykket og begge helt avslappet.

Kjøper Hotel Esplanade timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hotel Esplanade før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hotel Esplanade, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Esplanade

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hotel Esplanade eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hotel Esplanade.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hotel Esplanade kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.