Bilde av Hotel Andorra Tenerife
Bilde av Hotel Andorra Tenerife
Bilde av Hotel Andorra Tenerife
Bilde av Hotel Andorra Tenerife
Bilde av Hotel Andorra Tenerife

Adresse: Av. Antonio Dominguez, 10, 38660, Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hotelandorratenerife.com/no

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Hotel Andorra Tenerife? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Kanariøyene i Spania synger og svever med et vell av natur og kultur. For din neste ferie, gjør det enkelt for deg selv å oppleve dette imponerende mangfoldet og velge en timeshare eierskap på Hotel Andorra Tenerife. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er glade for å si at alt du trenger er føttene dine for å utforske de fargerike severdighetene og lydene i området. På mindre enn ti minutters gange kan du nå det vakre havet Playa de las Vistas-stranden. Enda nærmere er en rekke restauranter, kinoer og show, og shopping- og sportssentre som gir uendelige øyeblikk til din fritid og underholdning.

I mellomtiden samsvarer overnatting på Hotel Andorra Tenerife med bekvemmelighetene til den flotte beliggenheten. Studioene og leilighetene med ett og to soverom er store og fullt utstyrte. Fasiliteter som er felles for alle rommene er en stor flatskjerm-TV med satellittkanaler, åpent kjøkken, bad med hårføner, møblert balkong og Wi-Fi. De overlegne leilighetene har videre aircondition, stue og fullt utstyrt kjøkken. Andre fasiliteter for å glede deg over inkluderer hager og ferskvannsbassenger med et grunt område for barn og en bassengbar for utendørs servering, pluss en innbydende restaurant og snackbar.

Hotel Andorra Tenerife Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (kun i superior-leiligheter),
Resort Fasiliteter
Resepsjon 24 / 7, Flerspråklig personale (spansk, fransk, engelsk, tysk), Vekking, Heiser, Bagasjeoppbevaring, Ramper og tilgang for bevegelseshemmede, Bilutleie, Sykkelutleie, Klesvask og renseri, Valuta utveksling, Turistinformasjon, Bar kafeteria, 2 svømmebassenger, bassengbar
Nærliggende fasiliteter

Flyplass
Tenerife Sur flyplass
Sjekk inn / ut
13:00

Å kjøpe Hotel Andorra Tenerife timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hotel Andorra Tenerife før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hotel Andorra Tenerife, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Hotel Andorra Tenerife

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hotel Andorra Tenerife eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Hotel Andorra Tenerife.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Hotel Andorra Tenerife kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.