Bilde av Hope Barton Barns
Bilde av Hope Barton Barns
Bilde av Hope Barton Barns
Bilde av Hope Barton Barns
Bilde av Hope Barton Barns

Adresse: Hope Cove, Kingsbridge, South Devon, TQ7 3HT, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hopebarton.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Hope Barton Barns? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Tilbyr vel designet selvhusholdning timeshare leiligheter boligen har ett til fire soverom med plass til ti personer. Det smakfullt ombygde tidlige tradisjonelle viktorianske våningshuset, Barton House, har blitt omgjort (som en del av Barton Barns) til fire luksuriøse selvbetjente leiligheter. Det er sytten steinfjøser som ligger i to gårdsrom og ligger ved siden av hovedhuset. De opprinnelige egenskapene til låvene er beholdt for å opprettholde tradisjonen, kvaliteten og stemningen.

Håper Barton Barns holder med sitt idylliske South Devon-landskap og gårdsmiljø. De luksuriøse og komfortable rommene er innredet med håndlagde møbler i bøk og eik med tradisjonelle tekstiler og stiler og synlige bjelker. De har alle moderne fasiliteter som digital-TV, radio, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin samt alt håndklær og sengetøy. Ekstra gjester kan innkvarteres på den dobbelte sovesofaen i hver hytte, hvis nødvendig er det ekstra sengetøy tilgjengelig. Yngre barn har tilgang til trappeporter, barnesenger og barnestoler. All innkvartering er kjæledyrvennlig. Hope Barton Barns ligger i nærheten av Totnes, Salcombe, Kingsbridge og Dartmouth.

Håper Barton Barns Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken / Full), Klesvask (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, fiske, spillrom, funksjonshemmede enhet, innsjø, lekeområde, badstue, svømmebasseng (innendørs), tennis,
Nærliggende fasiliteter
(3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Dykking (5.0 miles), Squash (4.0 miles), Squash (3.0 miles) , Vannski (4.0 miles), vindsurfing (3.0 miles),
Flyplass
London Heathrow - (47 miles - 75 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Hope Barton Barns timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Håper Barton Barns før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hope Barton Barns, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg på Hope Barton Barns

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hope Barton Barns eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hope Barton Barns.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hope Barton Barns kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.