Bilde av Hollywood Mirage
Bilde av Hollywood Mirage
Bilde av Hollywood Mirage
Bilde av Hollywood Mirage
Bilde av Hollywood Mirage

Adresse: Hollywood Mirage, Calle Sierra Nevada, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hollywoodmirageclub.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Hollywood Mirage


La deg transporteres tilbake i tid til en epoke med glans, glamour og klassisk prakt - dette er hva du kan forvente med timeshare På Hollywood Mirage resort i sør Tenerife, Spania. Feriestedet har blitt stylet for å gjenspeile elegansen og raffinement av "Golden Age" - dette er ingen mirage, men en realitet toppet med en velfortjent RCI Gold Crown-status. Leilighetskvarterer er oppkalt etter skuespillere og skuespillerinner, og hver onsdag kan du nyte glede av Hollywood-natt, med en grillbuffé og liveunderholdning.

Luksus og komfort er topp prioriteter på Hollywood Mirage, med alle leiligheter som er utstyrt med høyeste standard - inkludert alle moderne bekvemmeligheter og noen ekstrautstyr kastet inn, for eksempel boblebad for å friste deg til en lang avviklingssesjon på slutten av dagen. . Los Cristianos er et ideelt familieferiested, så i løpet av dagene selv, ta en kort kjøretur eller skytteltur eller til og med en hyggelig spasertur nedoverbakke inn til sentrum for fantastiske strender med båtturer for å se hvalene og en spennende torg full av butikker og kafeer og butikker for avgiftsfrie kjøp. Å feriere på Tenerife har så mye å tilby, Siam Park, et fantastisk badeland, Loro Parque, en fantastisk naturpark og det spektakulære Mount Teide, som er det høyeste fjellet i Spania. Reise og fritid Gruppe Tror alternativene virkelig er uendelige med timeshare På Hollywood Mirage.

Hollywood Mirage Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Handikappede, Helseklubb, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
(1.0 miles), Lekeplass (1.0 miles), Casino (3.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Fiske (1.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk Fasiliteter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (1.0 miles), Wind Surfing (1.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, søndag

Kjøper Hollywood Mirage timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hollywood Mirage før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hollywood Mirage, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Hollywood Mirage

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hollywood Mirage-eiendommer. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hollywood Mirage.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hollywood Mirage kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.