Bilde av Holiday Club Vista Amadores
Bilde av Holiday Club Vista Amadores
Bilde av Holiday Club Vista Amadores
Bilde av Holiday Club Vista Amadores
Bilde av Holiday Club Vista Amadores

Adresse: Holiday Club Vista Amadores, Calle Roque de los Muchachos, Fase 6, 35120 Playa Amadores, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.holidayclubresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Vista Amadores


Bare en kort spasertur fra Amadores Beach og dens livlige barer og restauranter. timeshare Eiere på Vista Amadores vil finne mye å gjøre fra fredelig soling av badestrandene for å nyte Amadores vannkanten restauranter. Ligger på en åsside på sørkysten av Gran Canaria, Amadores har en generelt ganske følelse og har en rekke vannkanten restauranter, barer og en hvit sandstrand fører til klart sjøvann.

Reise og fritid Gruppe Tror Vista Amadores tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter. På stedet på dette feriestedet finner du et stort basseng, barnebasseng, badstue, treningsstudio, squashbane, minigolf, massasje terreng på stedet og frisør. Det er også en busstjeneste som tilbys syv dager i uken til Amodores Beach. Feriestedet tilbyr også en rekke aktiviteter, inkludert en Angry Birds themed aktivitetspark med laser labyrint. Andre aktiviteter som tilbys er kamelturturer, delfiner, ridning, helikopterturer, safari og turer rundt øya blant andre. En fullstendig liste over aktiviteter tilgjengelig på feriestedet finner du her..

timeshare eiere vil finne overnatting på dette RCI Gold Crown-feriestedet, med fantastisk utsikt over Amodores-stranden, og består av trettiseks luksuriøse leiligheter med møbler og innredning av høy kvalitet. Leilighetene har romslige bad med boblebad og dusj, store soverom, rikelig med lagringsplass, satellitt-TV, internettilgang og fullt utstyrt kjøkken med egen oppvaskmaskin, komfyr og mikrobølgeovn slik at gjestene kan spise i hvis de også velger.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Rød 1-52 hele året

Holiday Club Vista Amadores Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet), Boblebad / Badestamp (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr, heis, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (11.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Live Underholdning ), Shopping Area (1.0 miles), Spa (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (1.0 miles), Wind Surfing (1.0 miles),
Flyplass
Las Palmas - (32 miles - 51 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, søndag, mandag, onsdag

Kjøper Holiday Club Vista Amadores timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Vista Amadores før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Vista Amadores, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Vista Amadores

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Vista Amadores eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Vista Amadores.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Club Vista Amadores kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.