Bilde av Holiday Club Villas Kuusamon
Bilde av Holiday Club Villas Kuusamon
Bilde av Holiday Club Villas Kuusamon
Bilde av Holiday Club Villas Kuusamon
Bilde av Holiday Club Villas Kuusamon

Adresse: Kylpylantie 5, Kuusamo, 93600, Finland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: holidayclubresorts.com/en/resorts/kuusamon-tropiikki/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Holiday Club Villas Kuusamon? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Club Villas betyr helt nye feriemuligheter både i Are og rundt om i verden. Du eier enten hele leiligheten selv eller gjennom et sameie. Konseptet betyr full service og gjennom vårt utleieprogram får du god avkastning på investeringen. Du vil kunne nyte høy standard og fantastiske ferier sammen med Holiday Club Villas. Som en timeshare eier du eier en eller flere uker i feriehuset du velger. Feriehusene er romslige og har egen badstue og et luksuriøst utstyrt kjøkken.

Holiday Club Villas Kuusamon er et allsidig hotell- og feriested mellom Ruka og Kuusamo, plassert midt i storslått landskap ved den fantastiske Petajalampi-dammen. Holiday Club Kuusamon Tropiikki tilbyr helårs rekreasjonstjenester for alle, fra barnefamilier til par og vennegrupper.

Kjøpe Holiday Club Villas Kuusamon timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Villas Kuusamon før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Villas Kuusamon, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Villas Kuusamon

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Villas Kuusamon eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Holiday Club Villas Kuusamon.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Holiday Club Villas kan Kuusamon være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.