Bilde av Holiday Club Villas Katinkulta
Bilde av Holiday Club Villas Katinkulta
Bilde av Holiday Club Villas Katinkulta
Bilde av Holiday Club Villas Katinkulta
Bilde av Holiday Club Villas Katinkulta

Adresse: Katinkullantie 15, Vuokatti, 88610, Finland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.holidayclubresorts.com/fi/villas/kohteet/katinkulta/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Villas Katinkulta? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Holiday Club Villas Katinkulta er enestående i sin allsidighet: mange innendørs og utendørs aktiviteter, en flott spaverden, høykvalitets restauranttjenester, en av Finlands mest populære golfbaner, programtjenester og mye mer.

De timeshare Villaene har fantastisk utsikt over enten golfbanen eller Nuasjarvi-sjøen og Vuokatinvaara. De 65 leilighetene i de fire etasjene har intern tilgang til hotellet og tjenestene. Villaene har 1 eller 2 soverom, et fullt utstyrt kjøkken, egen badstue og en innglasset balkong. Plassen varierer fra 44.5 til 72.5 m2. Villa Katinkulta Spa 2014 ble fullført i juni 2 og består av 30 nye leiligheter i en bygning ved siden av spahotellet.

Kjøpe Holiday Club Villas Katinkulta timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Villas Katinkulta før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Villas Katinkulta, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Holiday Club Villas Katinkulta

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Villas Katinkulta eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Holiday Club Villas Katinkulta.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Club Villas Katinkulta kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.