Bilde av Holiday Club Playa Amadores
Bilde av Holiday Club Playa Amadores
Bilde av Holiday Club Playa Amadores
Bilde av Holiday Club Playa Amadores
Bilde av Holiday Club Playa Amadores

Adresse: Playa Amadores, Puerto Rico
Mogan, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.puertocalmagroup.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Holiday Club Playa Amadores


Playa Amadores Beach Club, som ligger i hele året rundt i solen Gran Canaria, tilbyr det ultimate chill-out retrett. Denne nyskapende luksusklubben med høy klasse ble opprettet spesielt med avslapning og VIP-service i tankene, og hvis det du leter etter i timeshare eierskap er en ukomplisert strandferie i en oase av ro, da Reise og fritid mener at dette er feriestedet for deg.

Stranden er den viktigste navet av aktivitet og innstillingen er fantastisk - hver kveld kan du nyte de fantastiske solnedgangene over havet med utsikt over Tenerife og Mount Teide. Avslapping blir bare ikke bedre, fra din romslige leilighet med privat basseng eller badestamp på balkongen, til de balinesiske solsengene, VIP-salongen og det vakre saltvannsbassenget. Du vil tilbringe tid på å slappe av i Playa Amadores Beach Clubs rolige omgivelser med kultivert ro - en uvanlig og verdifull finne i Spania - og opplev beroligende lounge musikk til lydsporet din retrett, med bare en kort spasertur til Puerto Rico for det spennende øya nattelivet. Ren stjerneinnstilling og service er navnet på spillet på dette timeshare resort.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Rød 1-52 hele året

Holiday Club Playa Amadores fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Enhetene, Full), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barn s Basseng, Fiske, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Treningsutstyr (i nærheten), matbutikk (i nærheten), frisør (i nærheten), helsestudio (i nærheten), dykking (i nærheten), kjøpesenter (i nærheten), spa
Flyplass
Las Palmas - (32 miles - 51 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag, onsdag

Kjøper Holiday Club Playa Amadores timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Playa Amadores før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Playa Amadores, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Playa Amadores

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Holiday Club Playa Amadores eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Holiday Club Playa Amadores.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Holiday Club Playa Amadores kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.