Bilde av Coylumbridge Highland Lodges
Bilde av Coylumbridge Highland Lodges
Bilde av Coylumbridge Highland Lodges
Bilde av Coylumbridge Highland Lodges
Bilde av Coylumbridge Highland Lodges

Adresse: Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skottland, PH22 1QN
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.higvc.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Coylumbridge Highland Lodges


Et reisemål med utrolig oppmerksomhet på detaljer. Et feriested i høylandet i Skottland. Dette er timeshare med Coylumbridge Highland Lodges, som ligger ved foten av Cairngorm-fjellene. De nordisk-inspirerte Heather and Pine Lodges som utgjør innkvarteringen som tilbys, er tematisert rundt plass og lys, dekorert med en blanding av tradisjonelle og moderne innslag som passer perfekt sammen.

Hyttene med to eller tre soverom med plass til seks eller åtte personer er romslige nok til at alle kan nyte det, enten du stikker inn og ut mellom vannsport og whiskysmaking eller tilbringer en kveld med å henge sammen i hjemmekoselige omgivelser . Få mest mulig ut av panoramavinduene for å nyte den fantastiske utsikten over høylandet fra komforten av ditt fjellgjemmested, og nyt innendørsbassengene på stedet som forblir åpne året rundt.

Liveunderholdning på feriestedet om natten tilbyr noe for enhver smak i Woodshed Bar, som også serverer lunsjer og snacks, og er kun for voksne etter kl. 8. Eller du kan bare slappe av i salongen med åpen planløsning med ditt komplette underholdningssystem til din disposisjon. For en rolig skotsk ferie, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere timeshare med Coylumbridge Highland Lodges.

Coylumbridge Highland Lodges fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnepass, Frisør, Klesvask, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs), Tennis,
Nærliggende fasiliteter
(4.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (9.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Lake (1.0 miles), Lake (4.0 miles), Langrennsløyper ), Medisinsk utstyr (i nærheten), Skiskole (9.0 miles), Vannski (4.0 miles),
Flyplass
Inverness - (25 miles - 40 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Coylumbridge Highland Lodges timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Coylumbridge Highland Lodges før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Coylumbridge Highland Lodges, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Coylumbridge Highland Lodges

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Coylumbridge Highland Lodges eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Coylumbridge Highland Lodges.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Coylumbridge Highland Lodges kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.