Bilde av The Hideaways Club
Bilde av The Hideaways Club
Bilde av The Hideaways Club
Bilde av The Hideaways Club
Bilde av The Hideaways Club

Adresse: Kennedy House, 115 Hammersmith Road, London, England, W14 0QH
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.thehideawaysclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på The Hideaways Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Et alternativ til timeshareved å eie en egenkapitalandel, ditt medlemskap på The Hideaways Club setter deg i ærverdig selskap. Medlemmene inkluderer kresne personer fra verdens verdener, sport, media og mote.

En årlig kostnadskompensasjon dekker hele året eiendomsforvaltning og vedlikeholdskostnader, inkludert alle lokale priser og avgifter, rengjøring, hagearbeid og den eksklusive Concierge-tjenesten.

Takket være spesielt forhandlede partnerskap, kan medlemmene nyte privilegert tilgang til ytterligere 200 + boliger på destinasjoner som Costa Rica, Mexico, Hawaii, San Fransico, Las Vegas, Karibia, Seychellene, Tibet og Kyoto.

Residences som ga plass, bekvemmelighet og privatliv de trengte, men med de grunnleggende tilleggene du kan forvente fra et luksushotell - fullt betjente og profesjonelt administrerte boliger med førsteklasses concierge-tjeneste, syv dager i uken.

The Hideaways Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Varierer
Resort Fasiliteter
Varierer
Nærliggende fasiliteter
Varierer
Flyplass
Varierer
Sjekk inn / ut
Varierer

Kjøper The Hideaways Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Hideaways Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Hideaways Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på The Hideaways Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Hideaways Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Hideaways Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Hideaways Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.