Bilde av Heritage Resorts at Matchroom
Bilde av Heritage Resorts at Matchroom
Bilde av Heritage Resorts at Matchroom
Bilde av Heritage Resorts at Matchroom
Bilde av Heritage Resorts at Matchroom

Adresse: Heritage Resorts på Matchroom, Urbanizacion Mijas Golf, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.heritageresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Heritage Resorts på Matchroom


Danner en del av Heritage Resorts'unik portefølje av luksus ferie og fritid destinasjoner, Matchroom Country Club kan bli funnet i nærheten av Fuengirola, Spania, Bare fire miles fra stranden og tretti minutters kjøring fra Marbella. Reise og fritid Gruppe vet at dette er en stadig populær beliggenhet på Costa Del Sol, kjent for sin tilgjengelighet med gode transportforbindelser via vei, tog og buss. Byen tilbyr gjestene en rekke aktiviteter inkluderer fem miles av sandstrender, tapasbarer, restauranter og en rekke golfbaner for den ivrige golfspiller.

De vurderer timeshare på Matchroom Country Club vil du gjerne vite at feriestedet kommer med en klubbhusatmosfære som tilbyr levende underholdning i baren og restauranten hver uke. Anlegget har to oppvarmede basseng på tilbudet blant subtropiske hager med utsikt over sin egen golfbane. Andre fasiliteter inkluderer et treningsstudio, boblebad og et stort snookerbord.

Alle som er interessert i å kjøpe timeshare på Matchroom Country Club finner du overnatting som består av et utvalg av studio, leiligheter med ett-, to- og tre-roms innredet smakfullt innredning, og inkluderer et bredt utvalg av fasiliteter som satellitt-TV. Hver enhet har også et moderne kjøkken med egen oppvaskmaskin.

Heritage Resorts at Matchroom Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full) Oppvaskmaskin (Noen Enheter) Mikrobølgeovn (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Telefon (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), oppvaskmaskin (noen enheter), mikrobølgeovn (alle enheter)
Nærliggende fasiliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Vindsurfing (4.0 miles), Båtliv (4.0 miles), Fiske (4.0 miles), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Casino (7.0 miles), Vaskeri Miles), medisinsk anlegg (2.0 miles)
Flyplass
Malaga - 17.0miles / 27.0km
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Heritage Resorts på Matchroom timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Heritage Resorts på Matchroom før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Heritage Resorts på Matchroom, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Heritage Resorts på Matchroom

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Heritage Resorts på Matchroom eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Heritage Resorts på Matchroom.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Heritage Resorts på Matchroom kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.