Bilde av Heritage Marbella Beach Resort
Bilde av Heritage Marbella Beach Resort
Bilde av Heritage Marbella Beach Resort
Bilde av Heritage Marbella Beach Resort
Bilde av Heritage Marbella Beach Resort

Adresse: Heritage Marbella Beach Resort, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604 Marbella, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.heritageresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Heritage Marbella Beach Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Marbella Beach Resort, a timeshare eiendom nær kilometer etter kilometer med gyldne sandstrender, ligger i Marbella, Spania. Disse fullt møblerte leilighetene har alt du trenger for å nyte ferien med selvhusholdning, inkludert alle moderne bekvemmeligheter og nok bestikk og servise til å være vertskap for ditt eget middagsselskap for hele familien - eller for venner du møter på feriestedet! Det nydelige sommersolskinnet vil strømme ut på den møblerte balkongen eller terrassen, og hvis du trenger en siesta på ettermiddagen, kan du gjøre det i komforten til leiligheten din med klimaanlegg, komplett med boblebad. Oppvarming er også tilgjengelig hvis du reiser om vinteren og finner netter litt kjøligere enn du foretrekker.

Med bare en kort spasertur til stranden og havet utenfor, trenger du aldri å gå langt for å finne solskinnet. Anlegget ligger også ved siden av den berømte restauranten Le Papillon og klubb, rett ved stranden. Svømmebassenget er også stort, og vanligvis veldig fredelig. Klubbhuset tilbyr concierge-tjenester som booking utflukter og lokal informasjon, og det er også en bar og restaurant på stedet for måltider og forfriskninger. For ideell beliggenhet timeshare til fantastiske priser, Reise og fritid Gruppe anbefaler vurderer Marbella Beach Resort.

Heritage Marbella Beach Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full) Klimaanlegg (Alle Enheter) Oppvaskmaskin (Enhet Enheter) Mikrobølgeovn (Enhet Enhet)
Resort Fasiliteter
Beach Pool Barnebasseng Heis Bilutleie
Nærliggende fasiliteter
Vannski (1.0 km) Vindsurfing (1.0 kilometer) Dykking (1.0 kilometer) Båtliv (1.0 kilometer) Golf (2.0 km) Tennis (i nærheten) Treningsutstyr (i nærheten) Badstue (i nærheten) Boblebad / boblebad (I nærheten) Casino (12.0 km ) Telefon (i nærheten) Dagligvarer (i nærheten) Medisinsk anlegg (3.0 km) Restaurant (i nærheten)
Flyplass
Malaga
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Heritage Marbella Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Heritage Marbella Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Heritage Marbella Beach Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Marbella Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Heritage Marbella Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Heritage Marbella Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Heritage Marbella Beach Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.