Bilde av Heavenly Collection på Golden Sands
Bilde av Heavenly Collection på Golden Sands
Bilde av Heavenly Collection på Golden Sands
Bilde av Heavenly Collection på Golden Sands
Bilde av Heavenly Collection på Golden Sands

Adresse: Golden Sands, Golden Bay, l/o Mellieha, MLH 5510, Malta
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vcmsmalta.com/thc-thcst

Interessert i eiendommer for salg og leie på Heavenly Collection at Golden Sands? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


The Heavenly Collection ble opprinnelig lansert i 2011 med ni Penthouse-leiligheter i Sunrise Tower på Radisson Blu, Resort & Spa, Golden Sands, Malta. Ytterligere ni spektakulære strandleiligheter ble lagt til samlingen i 2018 ved Sands Tower på samme feriested.

Starlight og de større Stardust Apartments vil romme to personer. Moonlight vil romme fire personer med Stellar seks personer, og den største leiligheten er Galaxy med fire soverom med plass til opptil åtte personer og har en stor terrasse med boblebad med spektakulær havutsikt.

Med sin førsteklasses klippetoppposisjon, er Himmelsk samling på Golden Sands har det ultimate panoramaet over Maltas fortryllende kystlinje. Ligger i et ulendt grønt landskap timeshare utsikt over en bortgjemt bukt og virkelig fanger den uberørte skjønnheten til Middelhavet. Rett etter ankomst, forbered deg på å bli betatt av den sjenerøse plassen og det ultraluksuriøse interiøret i suiten din. Dette varme og elegante miljøet gjennomsyret av middelhavs-raffinement har slående peiser, overdådige kunstverk og kunstgjenstander, alt sømløst blandet med hjemmeteknologi fra det 21. århundre. En forlengelse av disse grasiøse interiørene, din storslåtte, overdådig møblerte terrasse vil gi deg en fantastisk utsikt om dagen og tilby den ultimate rammen for intime kveldssoaréer. Våg deg utenfor boligen din for å fylle dagene med en rekke aktiviteter, enten det er en sterk runde med tennis eller avslappende spabehandlinger. Plasser i lagunebassenget eller nipp til favorittdrinken din blant den milde brisen fra den private stranden. Når solen sklir bak horisonten, vil du ha ditt valg av smakfulle retter - sørg for å inkludere en festlig skål i champagnebaren.

Heavenly Collection på Golden Sands Facilities

Enhetsfasiliteter
Aqua plasma-TV på badet, stor møblert terrasse med grill, plasma-TV, satellitt-TV, DVD-spiller, Bose lydanlegg og hjemmekino, privat utendørs boblebad (kun 4 soverom), fullt utstyrt kjøkken med integrert cappuccino maker, sentralisert klima og belysning kontroll, Dusjkabinetter med kroppsstråler, Elektroniske takvinduer, Overdådig sengetøy spesielt designet for din komfort.
Resort Fasiliteter
Barnevakt-henvisning, Bar / cocktail-salong, Strand, Bilutleie, Klubbhus, Dagspa, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Klesvaskfasiliteter, Racquetball, Restaurant, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng - Innendørs / utendørs , Tennis, boblebad eller boblebad
Nærliggende fasiliteter
Båthavn / lansering, casinospilling, fisking, ridning, seiling / utleie, dykking, vannski
Flyplass
Luqa / MLA 12 Miles / 19 KM
Sjekk inn / ut
Tirsdag, fredag

Kjøper Heavenly Collection på Golden Sands timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Heavenly Collection på Golden Sands før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Heavenly Collection på Golden Sands, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Heavenly Collection på Golden Sands

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Heavenly Collection på Golden Sands eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Heavenly Collection på Golden Sands.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Heavenly Collection på Golden Sands kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.