Bilde av Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Bilde av Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Bilde av Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Bilde av Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Bilde av Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya

Adresse: Ctra. Federal Cancun-Playa del Carmen km. 48, Riviera Maya, Playa del Carmen, Solidaridad, Quintana Roo 77710, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vidanta.com/en/destinations/riviera-maya

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ved kjøp timeshare, de fleste feriegjester leter etter toppen av luksus. Timeshare-meglere for Travel and Leisure Group mener at du ikke trenger å se lenger enn til Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya. Dette prestisjetunge hotellet mottok nylig Five Diamond Award fra AAA - av 32,000 0.5 hoteller vurdert av organisasjonen hvert år, bare XNUMX % av dem oppnår denne standarden.

Hotellet er bare en liten del av dette spredte feriestedet, som har en privilegert beliggenhet langs Riviera Maya i Mexico. Eiere her kan glede seg over fasiliteter på alle hoteller, som er varierte og omfattende. Du har tilgang til et bare basseng og et privat strandområde for medlemmer. Den romslige suiten har egen balkong eller terrasse med stupebasseng. Videre har denne timeshare i verdensklasse et stort utvalg av spisesteder for å friste deg. Utforsk franske smaker på Azur, opplev tradisjonelle spanske tapas på Chiringuito, nyt smørbrød, burgere og cocktailer på Balche, og ikke gå glipp av fersk fangst av dagen på Blue Fish!

Det store komplekset er lett å komme seg rundt med forhøyede gangveier og golfbiler tilgjengelig. Sørg for å passe på de unike fuglene og krypdyrene! Hvert basseng har en annen scene og atmosfære, så la humøret ta deg dit du vil. Velværesenteret tilbyr hydroterapi, yoga og pilates. Og som om alt det ikke var nok, setter leiligheten din deg i luksusen med luksuriøse møbler og elegante fasiliteter.

Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya: luksus til timeshare på sitt beste.

Kjøper du Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya kan være trygt med viten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.