Bilde av The Grand Bliss Riviera Maya
Bilde av The Grand Bliss Riviera Maya
Bilde av The Grand Bliss Riviera Maya
Bilde av The Grand Bliss Riviera Maya
Bilde av The Grand Bliss Riviera Maya

Adresse: Ctra. Federal Cancun-Playa del Carmen Km. 48, Playa del Carmen, Quintana Roo, 77710, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vidanta.com//en/grand-bliss

Interessert i eiendommer til salgs og leie på The Grand Bliss Riviera Maya? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Et bortgjemt og romantisk boutique-hotell går hånd i hånd med et moderne og eksklusivt feriested: dette er The Grand Bliss Riviera Maya i Playa del Carmen, Mexico. Skreddersydde detaljer og raffinert eleganse kombinerer for at du skal føle deg som hjemme i Yucatan jungelen.

Denne viltvoksende destinasjonen har mye på tilbud om din årlige ferie: en rekke ulastelige svømmebassenger, en strandklubb eksklusiv til feriestedgjester, en gledepersonal for din daglige underholdning, Kids Club og mange spisesteder på stedet. Restaurantene imøtekommer mange verdenskjøkken, inkludert meksikansk, fransk, asiatisk, italiensk og spansk. På Jade finner du også snacks og kaffe. Havannah Moon ligger rett ved stranden, med bord utlagt for lunsjtidsmatning - nyt havutsikt mens du spiser i komfort.

Feriestedet er vakkert vedlikeholdt, og dets rene størrelse betyr at du kan finne mange områder å sosialisere, eller trekke seg tilbake til roen i leiligheten din. Enten eller en-roms, din plysj overnatting vil ha en stue / spisestue, kjøkken, terrasse med privat stupebasseng og bad med boblebad! Og gitt at Playa del Carmen er et helårsdestinasjon, trenger du ikke å bekymre deg for kompromiss på været. Til timeshare du vil aldri forlate, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere har ingen nøle med å presentere The Grand Bliss Riviera Maya.

Grand Bliss Riviera Maya Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Bilutleie, Klubbhus, Dagsspor, Underholdning - Live, treningsrom - Utstyrt, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Låsbar, Lekeplass, Restaurant, Dykking, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Rullestoltilpasset, Whirlpool Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Båt Marina / Lansering, Fiske, Ridning, Innsjø
Flyplass
Cancun / CUN 31 Miles / 50 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Grand Bliss Riviera Maya timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Grand Bliss Riviera Maya før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Grand Bliss Riviera Maya, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Grand Bliss Riviera Maya

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Grand Bliss Riviera Maya eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Grand Bliss Riviera Maya.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Grand Bliss Riviera Maya kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.