Bilde av Golden Shores Holiday Club
Bilde av Golden Shores Holiday Club
Bilde av Golden Shores Holiday Club
Bilde av Golden Shores Holiday Club
Bilde av Golden Shores Holiday Club

Adresse: 210 Marine Parade, Labrador, QLD, 4215, AUSTRALIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.classicholidayclub.com.au

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Golden Shores Holiday Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Den berømte Gold Coast er så oppkalt etter sine lange strekninger av fantastiske gylne sandstrender og er et populært reisemål for turister hele året. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker Golden Shores Holiday Club som det er et fantastisk valg for ferierende som ønsker å få mest mulig ut av sin tur til Australia.

Dette timeshare feriestedet ligger i det perfekte stedet for å besøke noen av de mange fornøyelsesparkene som ligger i nærheten. Disse inkluderer Dreamworld, Sea World og Wet'n'Wild Water World, for å nevne noen få. Barnene i din entourage vil være ved siden av seg selv med glede, og det er også ganske bra for de voksne også.

Når temaparkene er oppbrukt, er det et basseng på Golden Shores Holiday Club for å holde deg kult, og det er også mulig å låne sykler for å sykle på lokale sykkelstier til stranden for et solseng eller til og med låne kajakker ! Med så mye valg er du sikker på å jobbe opp med en appetitt, som vil se deg i god stand som du opplever alt som restaurantene i området har å tilby. En timeshare på dette feriestedet er en investering i fritid som vil fortsette å betale utbytte i årene som kommer.

Golden Shores Holiday Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhet, Full), Vaskeri (Alle Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, spillrom, badstue, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
(1.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (9.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (6.0 miles) 1.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (2.0 miles), Tennis (2.0 miles), Wind Surfing (Nærliggende)
Flyplass
Coolangatta - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Golden Shores Holiday Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Golden Shores Holiday Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Golden Shores Holiday Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Golden Shores Holiday Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Golden Shores Holiday Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Golden Shores Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Golden Shores Holiday Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.