Bilde av Golden Coast Holiday Club
Bilde av Golden Coast Holiday Club
Bilde av Golden Coast Holiday Club
Bilde av Golden Coast Holiday Club
Bilde av Golden Coast Holiday Club

Adresse: Marathon Beach, Marathon, 19007, Hellas
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.goldencoast.gr

Interessert i eiendommer for salg og leie på Golden Coast Holiday Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ligger på den populære Marathon Beach, Golden Coast Holiday Club er et perfekt valg for en avslappende timeshare ferie ved sjøen. Den berømte landsbyen Marathon er 7 km unna, og Athen er mindre enn en times kjøring. Feriestedet ligger 4 km fra byen Nea Makri, med sine butikker, tavernaer og natteliv. Hotellet har barer, nattklubb, teater, minimarked, boutique, en organisert miniklubb, mange sportsaktiviteter og daglig underholdning.

Golden Coast Holiday Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Delvis),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Barnebasseng, Matbutikk, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Tennis, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Medisinsk utstyr (i nærheten),
Flyplass
Athen - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Golden Coast Holiday Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Golden Coast Holiday Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Golden Coast Holiday Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Golden Coast Holiday Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Golden Coast Holiday Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Golden Coast Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Golden Coast Holiday Club kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.