Bilde av Garden Lago
Bilde av Garden Lago
Bilde av Garden Lago
Bilde av Garden Lago
Bilde av Garden Lago

Adresse: Hage Lago, C / Amsterdam Nei 3, Urb. Lago Menor, 07400, Puerto Alcudia, Mallorca, Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie ved Garden Lago? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dette Gold Crown RCI feriestedet finner du i Puerto Alcudia, Mallorca, Spania. Den baleariske juvelen i Malllorca er et kjent feststed med sine sandstrender fullt av unge ferierende om dagen og fylle sine barer og klubber om natten. Mallorca har også en rik historie, pustende landskap og idylliske strender med krystallklart vann.

Ligger bare 10 minutter fra hovedveien, tilbyr Garden Largo enkel tilgang til lokale barer og restauranter, men er fortsatt langt nok til å tilby et ganske sted for gjestene å slappe av. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer et badeland, naturlige steder, historiske områder, kino og lokale parker. Det er også et supermarked i nærheten for å hjelpe besøkende med å fylle på nødvendigheter

Reise og fritid Gruppe tro timeshare Eiere på Garden Lago er bortskjemt for valg med feriestedet som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter. Fasiliteter på dette feriestedet inkluderer en badstue, bassengbar, svømmebasseng, barnebasseng, boblebad og lekeplass for barn. Det er også en massasjeservice, treningsstudio, restaurant og bokbibliotek på stedet, slik at gjestene blir bortskjemt for valg på måter å slå seg ned. Gjestene vil også finne en concierge og aktiviteter avdeling på stedet for å hjelpe gjestene reiseruten for ferien.

Leilighetene på Garden Largo kommer i rekkevidde av to og tre soverom med klimaanlegg. Alle som er interessert i å kjøpe timeshare På Garden Largo finner du leiligheter på dette feriestedet med ett eller to moderne bad, velutstyrt kjøkken, velutstyrte stuer og flotte terrasser med utsikt over hagen og bassengområdet eller innsjøen. Gjester vil finne leilighetene tilbyr mange av fasilitetene de forventer, inkludert dobbeltsenger, safe, sovesofa, telefon, DVD-spiller, satellitt-TV og iPod dock. Kjøkken i leilighetene inkluderer en komfyr, stekeovn, vannkoker, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin blant andre fasiliteter.

Hage Lago fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnebasseng, Treningsutstyr, Fiske, Innsjø, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Casino (45.0 miles), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (5.0 miles), Squash (Nærliggende), Tennis ), Vannski (2.0 miles), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Palma de Mallorca - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Garden Lago timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Garden Lago før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Garden Lago, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Garden Lago

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Garden Lago eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Garden Lago.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Garden Lago kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.