Bilde av Garden City Hotel and Resort
Bilde av Garden City Hotel and Resort
Bilde av Garden City Hotel and Resort
Bilde av Garden City Hotel and Resort
Bilde av Garden City Hotel and Resort

Adresse: Hurghada, Rødehavet, EGYPT
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Garden City Hotel and Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Garden City Hotel and Resort til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Garden City Hotel and Resort-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Barnebasseng, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Live underholdning, Lekeplass, Restaurant, Squash, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (i nærheten), Båtliv (i nærheten), Fiske (i nærheten), Matbutikk (i nærheten), Medisinske fasiliteter (2.0 miles), Dykking (I nærheten), Shoppingområde (2.0 miles), Windsurfing (i nærheten),
Flyplass
Hurghada International - (2 miles - 3 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Nyt et hjem hjemmefra på Garden City Hotel and Resort

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Garden City Hotel and Resort, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Garden City Hotel and Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du foretar en langsiktig investering med Garden City Hotel and Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Garden City Hotel and Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Garden City Hotel and Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Garden City Hotel and Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Garden City Hotel and Resort kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.