Bilde av Flexi-Club International
Bilde av Flexi-Club International
Bilde av Flexi-Club International
Bilde av Flexi-Club International
Bilde av Flexi-Club International

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.predatorridge.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos Flexi-Club International


Skreddersydd er navnet på spillet med Flexi-Club International. Grunnlagt i 1990, dette unike timeshare poeng ferie eierskap ordningen tilbyr en rekke forskjellige pakker å velge mellom, uten noen av restriksjonene av tradisjonelle ferie eierskap. Selve klubben er en ideell ordning, eid av medlemmene. Uansett fleksibilitetskrav, finner du en pakke som passer deg: Tilgang er den mest grunnleggende, et femårig medlemskap som gir deg adgang til trettifem skianlegg i Sør-Afrika og Namibia. Utforsk, Inspire og Elite er alle variabel sikt medlemskap som gir tilgang til opptil fire tusen skianlegg over hele verden. Hver tier tilbyr også ulike fordeler og bonusalternativer, og muligheten til å bære poeng over i opptil tre år.

Innkjøp timeshare poeng med Flexi-Club International betyr at du vil velge fra en håndplukket portefølje av alpinanlegg, alle gradert i henhold til deres størrelse, standard og til og med deres popularitet. Dette betyr at du har full kontroll og valg over hvor og når du går - og når kombinert med en av de tilgjengelige bonustilbudene, kan du til og med få en ekstra helg unna et spesielt sted. For fullt eierskap av timeshare-poengets eierskap, Reise og fritid Gruppe anbefaler sterkt å vurdere dette selskapet.

Kjøper Flexi-Club International timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Flexi-Club International før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Flexi-Club International, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Flexi-Club International

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Flexi-Club International eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Flexi-Club International.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Flexi-Club International kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.