Bilde av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Bilde av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Bilde av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Bilde av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Bilde av Ferienclub Grundlsee - Mondi

Adresse: Archkogl 31, Grundlsee, Østerrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.grundlsee.mondiholiday.at

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Ferienclub Grundlsee - Mondi? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ferienclub Grundlsee timeshare ligger i det berømte Salzkammergut-området ved kysten av pittoreske Grundlsee Lake. Veldig populært med turgåere om sommeren, kan de nyte det nydelige fjellet. Området er spesielt vakkert både vår og høst. Det er ridning, utleiebåter til Lakeland og et treningssti i nærheten. Det er et nettverk av langrennsløyper i nærheten, og et utvalg av alpinanlegg innenfor en halv times kjøretur, perfekt for vintermånedene.

Ferienclub Grundlsee - Mondi Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Konferansefasiliteter, Spillerom, Dagligvarebutikk, Innsjø, Vaskeri, Heis, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Skiskole, Svømmebasseng (Innendørs),
Nærliggende fasiliteter
(2.0 miles), Casino (53.0 miles), Langrenn (i nærheten), Downhill Skiing (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (2.0 miles), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (2.0 miles), Spa (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Salzburg - (65 miles - 104 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Ferienclub Grundlsee - Mondi timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ferienclub Grundlsee - Mondi før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ferienclub Grundlsee - Mondi, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Ferienclub Grundlsee - Mondi

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ferienclub Grundlsee - Mondi eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ferienclub Grundlsee - Mondi.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ferienclub Grundlsee - Mondi kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.