Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.exotictravelers.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Exotic Travel Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Eksotiske reisende er en del av Karisma Hotels & Resorts, en fremtredende leder innen gjestfrihetsledelse. De har dedikasjon til å tilby innovative tjenester til tredjepartshotelleiere. Karisma er kjent for produkter som private utendørsdusjer fra Aguas del Amor, opplevelsesrike spisesteder og svømming på suiter og omfattende barneprogrammer. Karisma har omdefinert ferieopplevelsen for familier, par og venner. Eksotiske reisende er neste trinn for timeshare i å legge til besparelser, fleksibilitet og belønninger for medlemmer, som ønsker å reise mer astutalt, så de kan feriere oftere.

Eksotiske reisende er designet for å sette medlemmer i ansvar. Du vil ikke føle deg låst inne ved valg på ferie. Velg mellom verdens mest etterspurte destinasjoner med eksotiske reisende enestående samling av villaer og alpinanlegg. Medlemskap gir deg rett til spesialbehandling utover den verdenskjente Karisma Gourmet Inclusive Experience sammen med sin luksuriøse innkvartering. Bli i tre dager, en uke, når som helst du vil komme deg unna. Dra nytte av fordeler bare for medlemmer som inkluderer rabatter på feriebytte, cruise og flybillett.

På eksotiske reisende finner medlemmer voksne bare alpinanlegg som Forbes "Topp 10 mest romantiske hotell", El Dorado Spa Resorts by Karisma. Generations Resorts og Azul Beach Resorts av Karisma viser familiemoro og gourmetopplevelser går hånd i hånd i samme feriemål. Ligger i hjertet av en av Sør-Amerikas mest spennende byer, Cartagena, kan du kle deg på middag og ta cocktailer på taket på de kosmopolitiske Allure Hotels by Karisma. Eller kle deg av på Au Naturel Club! Prøv dem alle som medlem av eksotiske reisende.

Kjøper Exotic Travel Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei eksotisk Travel Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Exotic Travel Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Exotic Travel Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer til Exotic Travel Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Exotic Travel Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Exotic Travel Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.