Bilde av Es Pueto
Bilde av Es Pueto
Bilde av Es Pueto
Bilde av Es Pueto
Bilde av Es Pueto

Adresse: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: apartamentos-es-pueto.business.site

Interessert i eiendommer for salg og leie på Es Pueto Club Hotel? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


De timeshare feriestedet ligger i den idylliske landsbyen Santa Eulalia, med utsikt over marinaen og rett ved promenaden. Ibiza Town er bare 9 miles away, med livlig natteliv og dens middelalderske festning.

Es Pueto ligger i nærheten av restauranter, butikker og underholdning. Anlegget er bare en fem-minutters spasertur fra stranden. De romslige og smakfullt designede leilighetene er ypperlig innredet. De fleste har utsikt over Middelhavet. Leilighetene er godt utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, telefon, satellitt-TV, DVD-spiller, radio / CD-spiller, sentral air condition og oppvarming. Alle har to bad. Fasiliteter inkluderer badstue, utendørsbasseng, spillrom, gymsal og restaurant.

Kjøper Es Pueto timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Es Pueto før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Es Pueto, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Es Pueto

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Es Pueto. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Es Pueto.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Es Pueto kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.