Bilde av El Palmar Holiday Club
Bilde av El Palmar Holiday Club
Bilde av El Palmar Holiday Club
Bilde av El Palmar Holiday Club
Bilde av El Palmar Holiday Club

Adresse: Carretera las Marinas Kilometro 4, 03700 Denia
Alicante, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på El Palmar Holiday Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på El Palmar Holiday Club til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

El Palmar Holiday Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Kjøkken (Alle enheter, delvis / full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Klesvask, Lekeplass, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Båtliv (2.0 miles), Casino (37.0 miles), Fiske (i nærheten), Golf (4.0 miles), Health Club (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live underholdning (i nærheten), Medisinske fasiliteter (I nærheten), Shoppingområde (i nærheten), vannski (1.0 miles), Vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Alicante - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjemmefra-opplevelse på El Palmar Holiday Club

Når du kjøper timeshare til eiendommer som El Palmar Holiday Club, er du garantert en årlig unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilby en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei El Palmar Holiday Club før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med El Palmar Holiday Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på El Palmar Holiday Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge El Palmar Holiday Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med El Palmar Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av El Palmar Holiday Club kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.