Bilde av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma
Bilde av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma
Bilde av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma
Bilde av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma
Bilde av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma

Adresse: Carretera Cancun-Tulum Kilometro 45, FRACC.4 FRACCION III, LOTE 15, Riviera Maya, Playa del Carmen, Quintana Roo 77710, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.karismahotels.com/hotelsresorts/foradultsonly/eldoradoroyale

Interessert i eiendommer til salgs og leie på El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ligger på en kilometer lang strand, er El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort ved Karisma i Playa Paraiso, Mexico det ultimate innen luksus, eleganse og raffinement. Omgitt av det oppsiktsvekkende landskapet på Riviera Maya, er dette dusjvennlige badestrand ved stranden timeshare eiere med uendelige overdådige herligheter.

Fest på utmerkede gourmetretter i sine syv restauranter. Sosialiser og nyt premium drinker i noen av de åtte barer på stedet. Slapp av i timene i innendørs og utendørs boblebad og seks svømmebassenger. Revel i ro og overbærenhet på spaet med sine mange linjer av sanselige behandlinger og tjenester, og nyt royal behandling med personlige tjenester gjennom hele oppholdet.

Videre fortsetter fornøyelsen og velvære i suiterne El Dorado Royale, en Gourmet Inclusive Resort ved Karisma. Hver enchants med en konge eller dobbeltseng, luksuriøst sengetøy, treinnredning og nydelig utsikt over hagen. Men Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler spesielt de oppgraderte rommene som spoiler deg med fasiliteter som et moderne bad, pute og aromaterapi-meny, personlig concierge og basseng butler service, brennevinskap og daglig lager minibar, overdimensjonert stue, komplett kjøkken, privat uteplass med en privat basseng, salong og hengekøye, og direkte tilgang til Lazy River.

El Dorado Royale er et Gourmet Inclusive Resort, av Karisma Facilities

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Treningsutstyr, Frisør, Klesvask, Levende underholdning, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Badstue, Dykking (utstyr tilgjengelig), Kjøpesenter, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cancun International - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Kjøpe El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, etter Karisma timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med El Dorado Royale, en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på El Dorado Royale, en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge El Dorado Royale et Gourmet Inclusive Resort, av Karisma eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.