Bilde av Edgewater Club
Bilde av Edgewater Club
Bilde av Edgewater Club
Bilde av Edgewater Club
Bilde av Edgewater Club

Adresse: 54 Sargood Drive, Wanaka, 9305, South Island, New Zealand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: edgewaterclub.nz

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Edgewater Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


I hjertet av Central Otago, ved foten av de sørlige Alpene, ligger Lake Wanaka, hjemmet til timeshare at Edgewater Club. Dette travle turistmålet er populært året rundt. To av de beste skiområdene, Treble Cone og Cardrona, er en kort kjøretur unna. Eller ta den betagende vakre helikopterturen fra helikopterplassen. På disse skifeltene vil både eksperten og nybegynneren finne det de leter etter. Om sommeren er det mange vannaktiviteter. Fra rafting og jetbåt, til vannski og ørretfiske, blir Wanaka en enorm akvatisk lekeplass.

Edgewater Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Båtliv, Barnepass, Fiske, Innsjø, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Spa, Tennis, Vannski, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (2.0 miles), Downhill Skiing (12.0 miles), Golf (2.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles) (2.0 miles), Squash (2.0 miles),
Flyplass
Queenstown - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Edgewater Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Edgewater Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Edgewater Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Edgewater Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Edgewater Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Edgewater Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Edgewater Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.