Bilde av Eden Bay Resort
Bilde av Eden Bay Resort
Bilde av Eden Bay Resort
Bilde av Eden Bay Resort
Bilde av Eden Bay Resort

Adresse: InterContinental Malta, St. George's Bay, St. Julians, STJ 3310, Malta
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.edenbayresort.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Eden Bay Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Visp dine kjære bort til St. Julians på øya Malta Og oppdag komfort, stil og prestisje av timeshare På Eden Bay Suites and Resort. Plassert på en sandstrand i St. George's Bay, og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet, ligger dette feriestedet ikke bare i nærheten av alle lokale fasiliteter, men har også et vell av sine egne. Tilbring litt tid på loungen ved strandpromenaden eller lære å dykke, ta lunsj på en nærliggende restaurant eller dra nytte av de all inclusive-mulighetene som er tilgjengelige, og deretter gå over til salongen for å rydde eller røre gnisten før du drar ut Inn i det elektriske nattelivet funnet i St. Julians.

Dette feriestedet er en del av InterContinental Hotel, som utvider ditt utvalg av fasiliteter enda lenger, og i nærheten finner du mange funksjoner som passer til den mest kresne verdensreisende. Ta en tur til Valletta og utforske dens rikdom av historie, kultur og arkitektur; Nyt brisen og varmt vann i feriestedets basseng på taket; Gjør så lite eller så mye du vil - valget er ditt. Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare På Eden Bay Suites og Resort for din neste ferie investering.

Kjøper Eden Bay Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Eden Bay Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Eden Bay Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Eden Bay Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Eden Bay Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i arbeidet med å selge timeshare med Eden Bay Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Eden Bay Resort kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.