Bilde av Dom Pedro Portobelo
Bilde av Dom Pedro Portobelo
Bilde av Dom Pedro Portobelo
Bilde av Dom Pedro Portobelo
Bilde av Dom Pedro Portobelo

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.dompedro-hotels.com

Interested in properties for sale and rent at Dom Pedro Portobelo? Call our sales team now on 0800 071 4674 or +44 (0)1787 881111.


timeshare at Dom Pedro Portobelo ligger i marinabyen Vilamoura, kun en kort spasertur fra stranden, barer, restauranter og butikker. De pittoreske, røde klippekantene ved Falesia-stranden ligger også i nærheten av feriestedet og vel verdt et besøk. På stedet er det et stort utendørsbasseng, et spillrom og en fantastisk restaurant som serverer deilig internasjonal mat. For litt variasjon kan gjestene også bruke fasilitetene på Dom Pedro Marina Hotel og Dom Pedro Golf Hotel i nærheten.

Dom Pedro Portobelo er stolte av å tilby overlegen innkvartering som gir deg både kvalitet og privatliv. Dette er ditt hjem borte fra hjemmet, enten du er et romantisk par, stor familie eller vennegjeng. Enhetene kommer komplett med private balkonger for å nyte den uforlignelige havutsikten og bybildene nedenfor. Det er kjøkken for din bekvemmelighet, romslige oppholdsrom og komfortable soverom. Velg en studio eller leilighet med 1 eller 2 soverom, og slapp av i interiøret med klimaanlegg mens du ser på satellitt-TV. Alt taler til luksus, og det er bare for deg. obelo ligger i Vilamoura, et av de mest sofistikerte områdene i Algarve. Mange boenheter tilbyr spektakulær havutsikt. Stranden, den travle yachtmarinaen og golf- og tennisanleggene i Vilamoura ligger like i nærheten. Gratis tilgang er gitt til alle fritidsfasiliteter og underholdning på det nærliggende Don Pedro Hotel. Leiebil anbefales.

Dom Pedro Portobelo Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Heis, Restaurant, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles) , Shopping Area (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Faro - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, lørdag, søndag

Kjøper Dom Pedro Portobelo timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Dom Pedro Portobelo før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Dom Pedro Portobelo, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg hos Dom Pedro Portobelo

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Dom Pedro Portobelo eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Dom Pedro Portobelo.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Dom Pedro Portobelo kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.