Foto av Disney's Vacation Club
Foto av Disney's Vacation Club
Foto av Disney's Vacation Club
Foto av Disney's Vacation Club
Foto av Disney's Vacation Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.disneyvacationclub.disney.go.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Disney's Vacation Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Disney Vacation Club er et ferieeiendomsprogram som ikke bare er fleksibelt og rimelig, det er en praktisk og kostnadseffektiv måte for deg og din familie å se verden - nå og i mange år framover!

Er du og din familie ute etter å gjenoppleve den unike Disney-magien hvert år? Disney Vacation Club er et ferieeiendomsprogram som er fleksibelt, rimelig og praktisk. Videre er det en kostnadseffektiv måte for deg og dine kjære å se verden - nå og i årene som kommer!

The Vacation Points System

Disney Vacation Club er basert på et Points-system. Hvert år mottar du en tildeling av feriepoeng som er basert på størrelsen på din eiendomsmegling. Du kan bruke disse punktene til ferien på Disney Vacation Club Resorts.

Feriepoeng

Så hvordan fungerer det? Forutsetningen er veldig enkel. Din eiendomsmegling på en av Disney-feriestedene gir deg et bestemt antall poeng. Jo større interessen er, jo flere poeng får du. Større mengder poeng gir deg muligheten til å velge flere dager ferie eller større innkvartering. Hvert år mottar du en ny tildeling av poeng. Og selvfølgelig er det helt opp til deg hvordan du bruker dine poeng!

Overnatting

Du kan nyte overnatting på Disney Vacation Club resorts, sammen med andre Disney destinasjoner. Avhengig av antall poeng du er tildelt og hvordan du velger å bruke dem, kan du velge mellom en stor ferie eller en rekke mindre ferier. Overnatting varierer i størrelse fra studioer som sover 4 til villaer for grupper opp til 12. Unødvendig å si, vil størrelsen på boligen kreve mer eller mindre poeng avhengig av hva du trenger.

Bank- og lånepoeng

Et av de største høydepunktene i dette bestemte eierskapet ligger i bank- og lånefleksibilitet. Hvis du vil ta familien bort for et virkelig eventyrlig eventyr, for eksempel ombord på Disney Cruise Line, kan du banke årets poeng til neste år, noe som gir deg doble det vanlige årlige beløpet du skal jobbe med. Og hvis du bare ikke kan vente, bare lån låter fra neste år!

Legg til på når familien din vokser

Er din familie vokser? Dette kan bety at ferienbehovene dine vil endre seg. Med Disney Vacation Club har du alltid frihet til å kjøpe ytterligere eiendomsinteresser og dermed flere poeng.

Så hvorfor forsinkelse? Kontakt Travel and Leisure Group timeshare meglere i dag for mer informasjon om dette fleksible poengsystemet og eier et stykke av magien!

Kjøper Disney's Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Disney's Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Disneys Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Disney's Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Disney's Vacation Club-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Disneys Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Disneys ferieklubb kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.