Bilde av Disneys BoardWalk Villas
Bilde av Disneys BoardWalk Villas
Bilde av Disneys BoardWalk Villas
Bilde av Disneys BoardWalk Villas
Bilde av Disneys BoardWalk Villas

Adresse: 2101 Epcot Resorts Blvd, Lake Buena Vista, FL 32830, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.disneyvacationclub.disney.go.com/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Disneys BoardWalk Villas? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Disneys BoardWalk Villas tilbyr en smak av fortiden sammen med en generøs hjelp av nostalgi. Villaene er utsøkt dekorert med gammeldags eleganse i tankene, og tar deg tilbake til en gang med swingmusikk og puddelkjørt. Det er så mye å se og gjøre i feriestedet selv, du vil være glad du har en timeshare som lar deg komme tilbake år etter år! Orlando har mange attraksjoner, mange fantastiske grunner til å besøke Florida, men det er godt å vite at feriestedet også har trukket ut alle stopp for å gjøre ditt opphold så hyggelig som mulig.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at du kan spasere 'langs strandpromenaden' og ta i severdighetene. Butikkene og restaurantene er helt opp til grunnen, med moderne smak og forventninger. Disneys BoardWalk Villas ligger i et utmerket sted, bare noen få minutters gange fra Epcot og Walt Disney World, som begge tilbyr fantastiske dager ute. Med en-, to- og tre-roms villaer hvor du kan velge, kan du være sikker på at du vil få nok plass til hele familien til å nyte, uansett om barna dine er svært små eller hvis du selv er den store gutta som ser frem til å se Mickey personlig!

Kjøper Disneys BoardWalk Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Disneys BoardWalk Villas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Disneys BoardWalk Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Disneys BoardWalk Villas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Disneys BoardWalk Villas-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Disneys BoardWalk Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Disneys BoardWalk Villas kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.