Bilde av Villas de Santa Fe
Bilde av Villas de Santa Fe
Bilde av Villas de Santa Fe
Bilde av Villas de Santa Fe
Bilde av Villas de Santa Fe

Adresse: 400 Griffin Street, Santa Fe, 875011306,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.viresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Villas de Santa Fe? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Når du prøver å bestemme hvor du skal kjøpe en timeshare, er det viktig å vurdere alle tingene du liker å gjøre mens du er på ferie. New Mexico er fortryllelsens land for de yngste medlemmene av partiet så vel som de mest erfarne. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker alt som tilbys på Diamond Resorts Villas de Santa Fe, da det er den perfekte basen for denne og enhver fremtidig ferie i USA.

Anlegget ligger i nærheten av store attraksjoner som Atalya-fjellet, med stier som bare ber om å bli gått og utforsket. Naturen er ute av denne verden, og med slike vakre fjellkjeder som kan vandres om sommeren og stå på ski om vinteren, er det mye å holde deg opptatt i hver sesong. De romslige villaene lar deg spre deg og nyte din egen plass selv om du har hele familien med deg, og den fullt utstyrte kjøkkenkroken gjør det mulig å tilberede lette måltider og varm sjokolade når du vil. Det er også mange restauranter innen få minutter, så du vil alltid bli bortskjemt med valg av hvor og hva du skal spise.

Diamond Resorts Villas de Santa Fe legger vekt på avslapning, og feriestedet er et sted for deg å ta deg tid til å ta deg tid til resten av livet og unne deg en velfortjent pause.

Kjøper Villas de Santa Fe timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Villas de Santa Fe før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Villas de Santa Fe, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Villas de Santa Fe

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Villas de Santa Fe eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Villas de Santa Fe.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Villas de Santa Fe kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.