Bilde av Sedona Summit
Bilde av Sedona Summit
Bilde av Sedona Summit
Bilde av Sedona Summit
Bilde av Sedona Summit

Adresse: 4055 Navoti Drive, Sedona, AZ, 86336, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Sedona Summit? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Et ørkenlandskap antyder ofte et stort hav av brun, men Diamond Resorts Sedona Summit i Arizona, USA overrasker med levende farger og dype fargetoner som skaper et mest fremragende landskap. timeshare Gjestene kan nyte uovertruffen utsikt, sammen med et rikt naturlig dyreliv og statelig saguaro kaktus.

Få mest mulig ut av dette landskapet og gå på en jeeputflukt eller ta en helikoptertur for et fantastisk utseende på Red Rock Canyon. Tilbring dagene fotturer, ridning, sykling eller fiske. Spill litt golf og tennis eller prøv lykken på kasinoet. Massevis av restauranter og vingårder, shopping, uteliv og scenekunst, og spa er også i nærheten.

Når du er brukt, trekke seg tilbake til et av studioene, ett, to eller tre soverom suiter. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikre på at du vil gjenvinne all energi her. Komfortabelt, romslig og moderne, hver timeshare-enhet tilbyr det beste av avslapping med fasiliteter som dronning og sovesofa, komplett bad med dusj, delvis kjøkken, kabel-TV og DVD-spiller, air condition, Wi-Fi og patio . Diamond Resorts Sedona Summit har også flere oppvarmede bassenger med boblebad på stedet, samt grillområder, treningsstudio og yoga og turstier.

Sedona Summit Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon / Tørketrommel (Noen enheter),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, spillrom, funksjonshemmede enhet, vaskerom, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Ski (2.0 miles), Downhill Skiing (15.0 miles), Golf (27.0 miles), Supermarked (35.0 miles), Ridning (11.0 miles), Lake (2.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk utstyr (i nærheten), Racketball (1.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (40.0 miles), Skiskole (10.0 miles), Spa (2.0 miles), Tennis 27.0 miles),
Flyplass
Phoenix Sky Harbor - (120 miles - 193 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Sedona Summit timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sedona Summit før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sedona Summit, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Sedona Summit

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer fra Sedona Summit. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Sedona Summit.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Sedona Summit kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.