Bilde av Scottsdale Links Resort
Bilde av Scottsdale Links Resort
Bilde av Scottsdale Links Resort
Bilde av Scottsdale Links Resort
Bilde av Scottsdale Links Resort

Adresse: 16858 North Perimeter Drive, Club Sunterra Vacations II, Scottsdale, 852601008,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Scottsdale Links Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Arizona blir ofte urettferdig oversett til fordel for sin nabo, California, men denne staten har så mye å tilby at du ikke kan gå galt med en timeshare her. Diamond Resorts Scottsdale Links Resort ligger på det perfekte stedet, med mye å tilbringe tiden i nærheten. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker området, med Grand Canyon, Colorado River og Flagstaff alt innen få timers kjøretur.

Diamond Resorts Scottsdale Links Resort har et stort basseng for å holde deg kjølig i løpet av dagen, eller som en forfriskende måte å kjøle deg ned etter en dag med å utforske. Leilighetene er romslige og godt innredet, og inkluderer alt du trenger for å sikre at ferien din blir så behagelig som mulig.

En annen stor velsignelse for feriestedet er de ansatte som er vennlige, hjelpsomme og håper bare å gjøre oppholdet ditt så morsomt og bekymringsløst som mulig. For et familiedestinasjon som ikke gir noe lyst, er dette det perfekte stedet. Alle kan få plass i leilighetene med plass til overs, og det er mulig å enten gå ut og spise eller bruke det fantastiske kjøkkenet til å forberede alle favorittene. For en enkel, avslappet atmosfære kan du ikke gjøre mye bedre.

Kjøper Scottsdale Links Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Scottsdale Links Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Scottsdale Links Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Scottsdale Links Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Scottsdale Links Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Scottsdale Links Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Scottsdale Links Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.