Bilde av San Luis Bay Inn
Bilde av San Luis Bay Inn
Bilde av San Luis Bay Inn
Bilde av San Luis Bay Inn
Bilde av San Luis Bay Inn

Adresse: 3254 Avila Beach Drive, Avila Beach, 93424,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.sanluisbayinn.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på San Luis Bay Inn? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


A timeshare i California er en god idé uansett hvilken sesong du har tenkt å besøke mest. Med gunstige temperaturer hele året, vil ikke Avila Beach se deg feil. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at Diamond Resorts San Luis Bay Inn ligger på et så fantastisk sted, med mye å se og gjøre i og rundt feriestedet. Spesielt flott for de minste medlemmene i troppen din, det er mye å tilby for ungdom. Med et barnebasseng som komplement til det voksne, kan barna plaske og leke av hjertens lyst.

For når været er for godt til å holde seg inne, er griller tilgjengelig for gjestenes bruk. Det finnes også spill som biljard, ping pong og airhockey - en fantastisk avveksling for de som foretrekker å ikke tilbringe dagen med å slappe av. Diamond Resorts San Luis Bay Inn tilbyr noe å holde selv den mest eventyrlystne underholdt, med tennis- og basketballbaner, vannparker og til og med zip-linjer i umiddelbar nærhet. Feriestedet kan også hjelpe til med å organisere matturer og vingårdsturer for de som liker kulturen. Det er så mye å gjøre, du vil være glad for at det er mulig å besøke år etter år.

Kjøper San Luis Bay Inn timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei San Luis Bay Inn før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med San Luis Bay Inn, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på San Luis Bay Inn

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i San Luis Bay Inn. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med San Luis Bay Inn.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke San Luis Bay Inn kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.