Bilde av Royal Palm Beach
Bilde av Royal Palm Beach
Bilde av Royal Palm Beach
Bilde av Royal Palm Beach
Bilde av Royal Palm Beach

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Royal Palm Beach? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Royal Palm Beach til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Royal Palm Beach fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnepass, Treningsutstyr, Fiske, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live underholdning, Dykking, Shoppingområde, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Casino (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Medisinske fasiliteter (1.0 miles), Restaurant (I nærheten), Badstue (1.0 miles), Spa (1.0 miles), Tennis (1.0 miles), Whirlpool / Boblebad (1.0 km),
Flyplass
Prinsesse Juliana - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Nyt en hjemmeopplevelse på Royal Palm Beach

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Royal Palm Beach, er du garantert en årlig utflukt. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr et unikt, fredelig avbrekk fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Palm Beach før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Royal Palm Beach, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Royal Palm Beach

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Royal Palm Beach. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Royal Palm Beach.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Royal Palm Beach kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.