Bilde av Riviera Shores Resort
Bilde av Riviera Shores Resort
Bilde av Riviera Shores Resort
Bilde av Riviera Shores Resort
Bilde av Riviera Shores Resort

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Riviera Shores Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Capistrano Beach er en del av den berømte Orange County i California. Med et slikt poetisk navn er det bare rettferdig å forvente gode ting fra Diamond Resorts Riviera Shores Resort, og heldigvis lever anlegget opp til forventningene. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker at det er et utvalg av svømmebassenger, som voksne og barn kan benytte seg av begge og at det også er to boblebad: perfekt for å slappe av og lette slitne muskler.

A timeshare i California er alltid en god ide som staten er kjent for sin skjønnhet. Det er mulig å tilbringe livet her og fortsatt aldri se alt. Mellom de surfable bølgene på kysten, fjellene og fotturer, og shopping og kultur, vil en timeshare her alltid se deg riktig.

Diamond Resorts Riviera Shores Resort har fullt utstyrt kjøkken; perfekt for når du vil ta deg tid til å bare slappe av med nærmeste og kjære i hjemlige omgivelser. Det er også et spillrom og bordtennisbord for å holde de små okkupert, så vel som sykler som er tilgjengelige for å enkelt ta deg til severdighetene. Med så mye tilbud å holde alle underholdt, vil hele familien klamring for å returnere så snart som mulig.

Kjøper Riviera Shores Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Riviera Shores Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Riviera Shores Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Riviera Shores Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Riviera Shores Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Riviera Shores Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Riviera Shores Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.