Bilde av Marquis Villas Resort
Bilde av Marquis Villas Resort
Bilde av Marquis Villas Resort
Bilde av Marquis Villas Resort
Bilde av Marquis Villas Resort

Adresse: 140 South Calle Encilia, Club Sunterra Vacations II, Palm Springs, 922626612,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.marquisvillas.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Marquis Villas Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Palm Springs er legenden. Hvis California har en sjel, er det Palm Springs. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker muligheten til å se utrolig arkitektur sammen med fantastisk natur, hvite sandstrender og svaiende palmer. Det er også mange steder å handle unike ting, fra vintageklær og møbler til engangsstykker.

Diamond Resorts Marquis Villas Resort ligger midt i hjertet av handlingen, rett ved siden av alt du er på ferie for å oppleve. EN timeshare på dette feriestedet vil du garantert stå bra, da du definitivt vil se frem til å komme hvert år. Det vennlige personalet, de fantastiske fasilitetene og spesielt den utrolige utsikten vil få deg til å se frem til hvert gjenbesøk.

Hvis du har en familie å ta med deg, eller til og med hvis du bare vil ha litt tid alene, vil Diamond Resorts Marquis Villas Resort imøtekomme alle dine behov. Med flotte restauranter på hvert hjørne vil du kunne fylle deg med fantastisk mat, og deretter slappe av hele dagen ved det forfriskende bassenget. Med åsene som bakgrunn og en klarblå himmel vil du være sikker på at du kommer tilbake avslappet og forynget. Dette feriestedet vil sørge for at du har tiden i livet ditt, hver eneste gang.

Kjøpe Marquis Villas Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marquis Villas Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marquis Villas Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Marquis Villas Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marquis Villas Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Marquis Villas Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Marquis Villas Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.