Bilde av Liki Tiki Village
Bilde av Liki Tiki Village
Bilde av Liki Tiki Village
Bilde av Liki Tiki Village
Bilde av Liki Tiki Village

Adresse: 17777 Bali Boulevard, (f / k / a / Isle of Bali), Winter Garden, 347879400,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clubnavigo.com

Interessert i eiendommer for salg og leie i Liki Tiki Village? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Byen Winter Garden er ikke Narnia, uansett hva du kanskje tror. Faktisk, som det ligger i Florida blir det sjelden snø i det hele tatt. Det fantastiske navnet har noen opprinnelseshistorier, hvorav det ene indikerer at de milde vintrene førte til en overraskende mengde tomater. Uansett grunnen bak navnet, har byen en eventyrkvalitet fylt med røde mursteinbygninger.

Det er mange grunner til å besøke Sunshine State, men Walt Disney World er høyt på listen, spesielt for de som har ungdommer med dem. Diamond Resorts Liki Tiki Village ligger bare noen få kilometer fra parken, og tilbyr dermed en fantastisk base hvorfra du kan gå ut og tilbringe dagen med Mickey og hans venner. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker at det er mulig å nå alle Floridas største attraksjoner fra dette feriestedet, fra strendene til fornøyelsesparkene. EN timeshare Her er det sikkert å se deg gjennom hver sesong som de milde temperaturene er gunstige og innbydende spesielt for oss Briter ser ut til å unnslippe regntunge høstår og vintre ... samt fjærer og somre, hvis vi er ærlige!

Diamond Resorts Liki Tiki Village har leiligheter som er fylt med alt du trenger for å ha en fantastisk familieferie. Det er til og med padlebåter, minigolf og et badeland på stedet. Du vil ønske å returnere ved enhver anledning.

Kjøper Liki Tiki Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Liki Tiki Village før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Liki Tiki Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Liki Tiki Village

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Liki Tiki Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Liki Tiki Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Liki Tiki Village kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.