Bilde av Boardwalk Resort and Villas
Bilde av Boardwalk Resort and Villas
Bilde av Boardwalk Resort and Villas
Bilde av Boardwalk Resort and Villas
Bilde av Boardwalk Resort and Villas

Adresse: 1601 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513422,
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Boardwalk Resort and Villas? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


USA er et fantastisk feriedestinasjon, da det er like mye variasjon over hele landet. Fra ørken til tropiske strender til fjell og ski, er det lett å se hvorfor mange amerikanere aldri forlater disse strendene. Virginia er en av de eldste statene, som det var en av de første koloniene som ble grunnlagt. Dette betyr at det ikke bare er vakkert landskap, men det er også et vell av historie som skal utforskes.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker fasilitetene som tilbys på Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas. Det er et oppvarmet innendørs havbasseng, en perfekt måte å tilbringe en dag når det kan være litt blusty utenfor. Utsikten fra feriestedet er fantastisk, plassert som det er på Atlanterhavskysten. EN timeshare her vil aldri gå ut av stil som stranden er uendret og fantastisk, en virkelig vakker sandstrimmel som vil drømme om bølgene. Virginia Beach er også hjemmet til et akvarium, flott for et besøk med barn før du drar ut for å vandre langs strandpromenaden.

Hvert av rommene og suitene på Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas har en balkong hvor du kan se området, samt alle moderne fasiliteter som TV, DVD-spiller og kjøkken for å lage lette måltider. Med så mange gode restauranter rundt hjørnet, skjønt, ville vi ikke klandre deg for venturing ut!

Kjøpe Boardwalk Resort and Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Boardwalk Resort and Villas før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Boardwalk Resort and Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Boardwalk Resort and Villas

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Boardwalk Resort and Villas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Boardwalk Resort and Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Boardwalk Resort and Villas kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.