Bilde av Beachwoods Resort
Bilde av Beachwoods Resort
Bilde av Beachwoods Resort
Bilde av Beachwoods Resort
Bilde av Beachwoods Resort

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Beachwoods Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En eksepsjonell timeshare ferie er ikke den sjeldneste av opplevelser, men å ha en midt i naturens hjerte, omgitt av alle slags skjønnheter man kan tenke seg, er noe unikt for Diamond Resorts Beachwoods Resort. Målet ødelegger mer enn gjestene. Det er som å avdekke en skattekiste og være rik for livet. Det viltvoksende feriestedet ligger i Outer Banks of Kitty Hawk, North Carolina. Det ligger midt i en 100 mål stor skog og grenser til et 700 mål stort naturreservat. Atlantic og Albemarle Sound er også i nærheten.

Uansett årstid er det mye å elske her. Du vil aldri gå tom for naturstier og utendørsaktiviteter. Det er også en innsjø og piknikområde. Familier elsker spesielt badelandet og lekeplassen med innendørs og utendørs oppvarmede bassenger, boblebad, plaskebasseng og pad og vannsklier. For mat, Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere anbefaler at du besøker nærliggende restauranter, da snackbaren på Diamond Resorts Beachwood Resort er sesongbasert. I mellomtiden gleder overnattingsstedet deg like mye. Hver sengeplass til fire og komfort med en king eller queen size-seng, uteplass, sovesofa, te og kaffetrakter, kabel-TV, delvis kjøkken og bad med hårføner. Gratis Wi-Fi er også tilgjengelig.

Kjøpe Beachwoods Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Beachwoods Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Beachwoods Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Beachwoods Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Beachwoods Resort-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Beachwoods Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Beachwoods Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.