Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Adresse: Avda. Garcia Lorca, Nr. 8, Urbanizacion Pueblo la Quinta, Fase II, Benalmadena-Costa, 29630 Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club at Pueblo Quinta? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Det siste ferieeierskapsproduktet gir absolutt tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferietid på (timeshare). Hvert eierskap går til en bestemt leilighet på et dedikert feriested og tildeles en prosentandel av eierskapet, som du får når du selger det. Hvert år vil du få tildelt et bestemt antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil i selskapets portefølje. I stedet for det samme feriestedet hvert år, kan du prøve dem alle for å finne din favoritt. Slik fleksibilitet var tidligere uhørt med mindre den ble brukt bytte selskaper. Når leieavtalen er over, blir eiendommen solgt, og du vil være blant dem som får kuttet. Å eie Diamond Resorts betyr at brøkpoengene dine kan brukes på et hvilket som helst av feriestedene i deres imponerende portefølje.

Utforsk de forskjellige destinasjonene og landene, luksusen til Diamond Resorts over hele verden og husk at året etter kan du bare velge et annet timeshare -fraksjonssted i et annet land. For en levetid på fantastiske ferieminner og god valuta for pengene, anbefaler Travel and Leisure Group på det sterkeste å vurdere brøkdel av eierskap med Diamond Resorts.

Ring Travel & Leisure Group nå for å finne ut mer om dette fantastiske timeshare -alternativet som nå er tilgjengelig på videresalgsmarkedet, "til en brøkdel av feriestedets opprinnelige pris".

Diamond Resorts Fraksjonalt eierskap Royal Oasis Club på Pueblo Quinta i Costa del Sol, Spania er en sømløs blanding av det gamle og det nye. Den tradisjonelle pueblo-stilarkitekturen tar deg tilbake i tid, mens moderne bekvemmeligheter og avtaler sikrer din hyggeligste ferie.

En- og to-roms enhetene er vakkert innredet, noe som gir en god trøst til Fraksjonert eierskap gjester. Hver har en dobbeltseng eller dobbeltsenger, oppvarming og air condition, fullt utstyrt kjøkken, stue med sovesofa, flatskjerm-satellitt-TV, DVD-spiller og iPod-dokk og velutstyrt bad med hårføner. Oppgraderte rom har en oppvarmet håndklestang med tillegg av en balkong og uteplass som er perfekt for å nyte solnedgangen.

Videre er det mye å gjøre på Diamond Resorts Fractional på Royal Oasis Club på Pueblo Quinta. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere anbefaler et forfriskende dukkert i det nydelige utendørsbassenget med frodig hageutsikt som fører til Middelhavet. Et aktivt spill av tennis, golf eller fotturer vil være like fantastisk. For å slappe av, nyt trenings-, badstue- og spa-komplekset, spis i restauranten, baren og salongen med takeaway-tjeneste eller sosialiser i klubbhuset. Internett-tilgang er tilgjengelig overalt. Det er ingen mangel på komfort for din store ferie.

Kjøper Diamond Resorts Frivillig Eierskap Royal Oasis Club på Pueblo Quinta timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Royal Oasis Club på Pueblo Quinta kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.