Bilde av Diamond Club Maritima
Bilde av Diamond Club Maritima
Bilde av Diamond Club Maritima
Bilde av Diamond Club Maritima
Bilde av Diamond Club Maritima

Adresse: Calle Mirafondo 3, Puerto del Carmen, Lanzarote, 35510, Kanariøyene
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondclubmaritima.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Diamond Club Maritima


Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere er glade for å tilby dette fantastiske private eierskapet på RCI Silver Crown-rangerte Diamond Club Maritima resort på den solfylte øya Lanzarote på Kanariøyene. Det er et ypperlig reisemål for de som ønsker å nyte litt avslapning og utmerkede sightseeingmuligheter. Det ligger også i nærheten av Blått Flagg-strendene i Puerto del Carmen og underholdningen på The Strip.

Det er det perfekte stedet å utforske for de som søker etter en spennende strandferie, siden den er fylt med vannsport og aktiviteter. De som ønsker å nyte lokale omgivelser vil finne en tur til Castillo de San Jose som ligger i Arrecife for å være en flott utflukt, siden dette er en av hovedstadens mest populære historiske destinasjoner.

Anlegget består av tjuefem ett eller to soverom timeshare leiligheter, som er familievennlige og smakfullt innredet med alle moderne bekvemmeligheter, inkludert satellitt-TV, takvifter og luftige soverom. Enhetene har en privat terrasse med utsikt over det velholdte svømmebassenget eller en liten inngjerdet hage. Bassenget har også en snackbar og et spesielt barneområde.

Diamond Club Maritima fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full) Mikrobølgeovn (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng Barnebasseng Telefon Bilutleie snackbar
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten) Vannski (i nærheten) Vindsurfing (i nærheten) Båtliv (i nærheten) Fiske (i nærheten) Golf (15.0 km) Tennis (1.0 kilometer) Helseklubb (1.0 kilometer) Live underholdning (i nærheten) Dagligvarer (i nærheten) Medisinsk anlegg (I nærheten) Restaurant (i nærheten)
Flyplass
Arrecife - 6.0 miles / 9.0 km
Sjekk inn / ut
Torsdag

Kjøper Diamond Club Maritima timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Club Maritima før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Club Maritima, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg hos Diamond Club Maritima

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Club Maritima eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Club Maritima.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Diamond Club Maritima kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.