Bilde av Club Las Calas
Bilde av Club Las Calas
Bilde av Club Las Calas
Bilde av Club Las Calas
Bilde av Club Las Calas

Adresse: Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublascalas.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Las Calas


Nyt hvert øyeblikk med timeshare på Club Las Calas i Lanzarote, Spania. Fra det øyeblikket du ankommer, vil du bli møtt av en av feriestedets vennlige portnere som tar bagasjen til din luksuriøse leilighet, som har fantastisk utsikt over "Lunar Landscape" som området er kjent for. De hvite sandstrendene i Papagayo og Playa Blanca ligger mindre enn en halv kilometer unna, men hvis du hellere vil være i feriestedet og salongen ved bassenget, er det fire å velge mellom, hver med sin egen idylliske feriested. Leiligheten din vil være et eller to soverom, eller hvis du har en stor familie, sove opp til seks i en av de overdådige penthouseene.

Hvis du leter etter en blanding av moro, underholdning, avslapping og foryngelse, er dette feriestedet et ideelt egnet for deg. Familier med barn er velkommen med åpne armer, og det er daglige aktiviteter som er vertskap av feriestedpersonale for barna å nyte. Hvis du ikke vil miste din vanlige rutine på ferie, kan du benytte deg av treningsstudioet, squashbanene og badstuen. De fleste netter tilbyr feriestedet levende underholdning uten ekstra kostnad, så du vil aldri bli kjedelig. For en allround timeshare, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Club Las Calas.

Club Las Calas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Klesvask, Levende underholdning, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Arrecife - 6 miles / 9 km
Sjekk inn / ut
Torsdag

Kjøper Club Las Calas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Las Calas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Las Calas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club Las Calas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Las Calas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Las Calas.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Las Calas kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.