Bilde av Dames de la Mer
Bilde av Dames de la Mer
Bilde av Dames de la Mer
Bilde av Dames de la Mer
Bilde av Dames de la Mer

Adresse: Marmaris, Mugla, Tyrkia
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Dames de la Mer? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det finnes muligheter i verden av timeshare, og dette inkluderer den utrolige Dames de la Mer. Dette er en unik mulighet til å eie en del i en fantastisk yacht i Mugla, en nydelig by på Tyrkias sørkyst. Dette timeshare er et utmerket alternativ for de som drømmer om det åpne hav, seiler og eventyr. Yachten vil ligge i marinaen for ditt opphold, med lett tilgang til tennisbaner, et svømmebasseng og alle slags restauranter. Men hver natt vil du bli rokket til å sove ved den milde rullen av havet, mens du er koselig i køya.

Kjøper Dames de la Mer timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Dames de la Mer før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Dames de la Mer, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Dames de la Mer

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Dames de la Mer eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Dames de la Mer.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Dames de la Mer kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.