Bilde av Crown Resorts på Club Marbella
Bilde av Crown Resorts på Club Marbella
Bilde av Crown Resorts på Club Marbella
Bilde av Crown Resorts på Club Marbella
Bilde av Crown Resorts på Club Marbella

Adresse: Crown Resorts på Club Marbella, Urbanizacion Sitio de Calahonda, Calle Monte Paraiso, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.crownresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Crown Resorts at Club Marbella? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Crown Resorts på Marbella ligger i kystbyen Calahonda, som ligger mellom Marbella og Fuengirola i sør Spanias Costa Del Sol. Den velutviklede lillebyen er kjent for sin rustikke stemning, grønne områder og fredelig atmosfære. Byen har fire golfbaner, tre kommersielle sentre med en rekke restauranter, puber banker og supermarkeder som tilbys blant en rekke andre små butikker. Calahonda har også sin egen havn og kystlinje, så det finnes et bredt utvalg av vannsport, et sted å ligge i solen eller til og med fiske.

Reise og fritid Gruppe Tro dette moderne feriestedet har et bredt utvalg av fasiliteter som tilbys med sin felles svømming, oppvarmet om vinteren og felles terrasse. Leilighetskomplekset inneholder et utvalg av timeshare På tilbudet består av to-roms leiligheter med et oppdatert treningssenter og spa på stedet. Andre idrettsanlegg som finnes på dette feriestedet, inkluderer innendørsbassenget med boblebad, badstuer, en squashbane og minigolf blant andre.

Crown Resorts Marbella har også et bredt utvalg av barer, restauranter og kafeer med internettilgangspunkter tilgjengelig på stedet. Det er også en barneklubb og lekeplass for barn som gir mye å gjøre for hele familien og et flott sted å eie en timeshare. Det tilbys også en 24-timers resepsjonstjeneste, romservice og bilutleie fra turistinformasjonen, hvis du ønsker å våge deg ut med parkering på stedet som tilbys for et supplement.

Crown Resorts på Club Marbella Facilities

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash (Utstyr tilgjengelig), Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Fiske (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Klesvask (1.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Shopping Area (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, søndag

Kjøper Crown Resorts på Club Marbella timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Crown Resorts på Club Marbella før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du foretar en langsiktig investering med Crown Resorts på Club Marbella, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Crown Resorts på Club Marbella

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Crown Resorts på Club Marbella eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Crown Resorts på Club Marbella.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Crown Resorts på Club Marbella kan være trygg i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.