Foto av Crown Points
Foto av Crown Points
Foto av Crown Points
Foto av Crown Points
Foto av Crown Points

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.crown-points.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Crown Points


Hvordan bruke dine RCI-tilknyttede poeng
Bestill din velfortjente ferie ved hjelp av din Crown Points, som gir fleksibilitet til å velge din timeshare destinasjon og reisedato basert på tilgjengelighet og antall poeng du har.

Lagre poeng
Bestill en bytte for færre poeng enn den årlige tildelingen, og lagre resten til en annen bytteferie eller overføre dem til neste bruksår.

Lånepoeng
Bestill en bytte ved å låne poeng fra neste bruksår, som krever flere poeng enn din årlige tildeling.

Utvide poeng
Hvis du ikke klarer å bruke lagrede poeng før de har gått ut i to år, kan du forlenge dem for et tredje år mot et lite gebyr.

Kjøper Crown Points timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Crown Points før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Crown Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Crown Points

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Crown Points eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i arbeidet med å selge timeshare med Crown Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Crown Points kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.