Bilde av Costa San Antonio, Malta
Bilde av Costa San Antonio, Malta
Bilde av Costa San Antonio, Malta
Bilde av Costa San Antonio, Malta
Bilde av Costa San Antonio, Malta

Adresse: Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.dbhotelsresorts.com/dbsanantonio/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Costa San Antonio, Malta


timeshare Med Costa San Antonio gir sjarm, fantastisk valuta for pengene og utmerkede fasiliteter, alt i den pittoreske omgivelser Qawra, Malta. Anlegget består av nesten tre hundre rom - seksti av dem er familie-sentriske, hvorav åtte er store suiter, og ett av dem er en stor presidentsuite. En virkelig middelhavsopplevelse, ditt opphold på dette feriestedet vil bestå av å slappe av så lite eller så mye du vil - du kan enten tilbringe dagene med å ligge i solskinnet ved utendørs evighetsbasseng og spise i de mange fantastiske restaurantene på stedet, eller du kan holde seg aktiv med et toppmoderne treningssenter, utflukter til nærområdet og mye shopping i nærheten!

Ta en buss til nærliggende Valletta for et vell av kultur, tradisjon og historie - du vil absolutt ikke kjede deg med den fantastiske utsikten som gir deg denne spesielle utflukten. Hvis stranden er mer din ting, er strandpromenaden bare få minutter fra feriestedet, noe som betyr at du aldri er langt fra sol, sjø og sand. Til timeshare du vil ønske du ikke trenger å forlate, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Costa San Antonio.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Regelmessig 1-8, 47-50
Medium 9-15, 44-46
Høy 16-23, 51-53
Premium Peak 24-39

Costa San Antonio, Malta Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Snackbar, Spa, Svømmebasseng ( Innendørs / utendørs), Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Malta International - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, tirsdag

Kjøper Costa San Antonio, Malta timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Costa San Antonio, Malta før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Costa San Antonio, må Malta prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Costa San Antonio, Malta

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Costa San Antonio, Malta eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Costa San Antonio, Malta.

Alle som ønsker å Selg timeshare Ved å bruke Costa San Antonio kan Malta være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.