Bilde av Corail Royal Plage
Bilde av Corail Royal Plage
Bilde av Corail Royal Plage
Bilde av Corail Royal Plage
Bilde av Corail Royal Plage

Adresse: Postboks 201, Tabarka, 8110, Tunisia
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Corail Royal Plage? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Over en stor blå himmel og med utsikt over en like safirstrand, skaper Corail Royal Plage en idyllisk rede som for deg å nyte en stor middelhavsferie. Dette feriestedet ved stranden ligger i den sjarmerende kystbyen Tabarka, Tunisia, og gir deg endeløs tilgang til en lang kurve av hvit sandstrand, det glitrende havet og det nærliggende skogkledde innlandet.

Men vær ikke lurt av den gamle motefølelsen til denne byen; det er vert for en endeløs strøm av musikkfestivaler som vil utfordre dine dansevansker. Videre holder tonnevis av aktiviteter opp, inkludert vannsport, golf, fiske, naturparker, sykkelstier og mange historiske steder. På samme måte kommer det ikke gøy i Corail Royal Plage. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår å tilbringe en dag ved bassenget og få forfriskninger fra cocktailbaren og snackbaren. Fantastisk tunisisk mat serveres også av restauranten. Det finnes også en tennisbane, treningsrom, badstue og gratis Wi-Fi.

Endelig timeshare Overnatting her gir deg den komforten du trenger etter en stor dag. Finn rikelig foryngelse på rommene med klimaanlegg, DVD eller video, komplett kjøkken, peis og en privat terrasse med utsikt over sjøen eller hagen.

Kjøper Corail Royal Plage timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Corail Royal Plage før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Corail Royal Plage hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Corail Royal Plage

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Corail Royal Plage eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Corail Royal Plage.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Corail Royal Plage kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.