Bilde av Coconut Bay Resort
Bilde av Coconut Bay Resort
Bilde av Coconut Bay Resort
Bilde av Coconut Bay Resort
Bilde av Coconut Bay Resort

Adresse: 919 North Birch Road, Fort Lauderdale, 333043317,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.coconutbay.org

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Coconut Bay Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Fort Lauderdale tilbyr det beste av Florida: varmen, strendene og underholdningen er som ingen andre steder på jorden, og alle er elementer som virkelig gjør Coconut Bay Resort skiller seg ut fra mengden. For en timeshare Du vil være glad for å besøke tid og tid igjen, ikke se lenger enn USAs solskinsstat, der appelsiner er saftige og deilige, og solen holder alle avslappet og lykkelige. Med dette unike tilbudet i hjertet av byen, kan du være sikker på å få venner med andre reisende eller med de innbydende lokalbefolkningen, som elsker når folk besøker deres lille stykke av himmelen.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at med så mye tilbud du kanskje ikke vil tilbringe mye tid i leiligheten, men Coconut Bay Resort tilbyr et herlig hjem hjemmefra som bare kan friste deg. Hver luftkondisjonerte enhet er en flott flukt for en pause fra varmen, eller det er også utendørsbassenget som lar deg ta en forfriskende dukkert og kjøling svømmetur gjennom hele året. Med et slikt innbydende hjemmemiljø vil vi ikke klandre deg hvis du lar livet bremse ned til en avslappende sakte modus, akkurat det du fortjener på ferie.

Kjøper Coconut Bay Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Coconut Bay Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Coconut Bay Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Coconut Bay Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Coconut Bay Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Coconut Bay Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Coconut Bay Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.