Bilde av Club Wyndham Select
Bilde av Club Wyndham Select
Bilde av Club Wyndham Select
Bilde av Club Wyndham Select
Bilde av Club Wyndham Select

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: https://clubwyndham.wyndhamdestinations.com/content/club/clubwyndham/us/en/owner-guide/resources/club-wyndham-select.html

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club Wyndham Select? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham SelectClub Wyndham Select er en eierskapstype i Club Wyndham timeshare familie. Club Wyndham Select-eiere mottar poeng på et "select" feriested, kjent som ditt "hjem" feriested.

Dra full nytte av alle fordelene som følger med ditt Club Wyndham Select-eierskap, inkludert, men ikke begrenset til:

Den unike fordelen med å bestille forhåndsreservasjonsprioriterte reservasjoner 13-10 måneder før innsjekkingsdatoen på ditt "hjemme" feriested. Foreta standardreservasjoner på et Club Wyndham-resort opptil 10 måneder før ønsket innsjekkingsdato.

Kjøper Club Wyndham Select timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Wyndham Select før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Club Wyndham Select, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Club Wyndham Select

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom fra Club Wyndham Select. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Club Wyndham Select.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club Wyndham Select kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.